Craft plugin

We hebben een speciale plugin ontwikkeld voor Craft CMS waarmee je eenvoudig polls kunt maken en beheren binnen je Craft-website. Op het moment dat we deze plugin ontwikkelden, was er nog geen bestaande plugin beschikbaar die specifiek was gericht op het creëren van polls in Craft CMS.

De aanleiding voor het ontwikkelen van deze plugin kwam voort uit een vraag van een klant. Ze hadden de behoefte om polls toe te voegen aan hun website en vroegen ons om hulp. We hebben de plugin vervolgens gemaakt en hebben besloten om deze beschikbaar te stellen in de Craft Plugin Store, omdat we van plan zijn om de functionaliteit verder uit te breiden.

Ons doel is om de poll plugin regelmatig te updaten en nieuwe functies toe te voegen. Een van de ideeën die we hebben is om de mogelijkheid toe te voegen om de poll resultaten te segmenteren, zodat je specifieke doelgroepen kunt targeten voor marketingdoeleinden. We willen ervoor zorgen dat de plugin flexibel en bruikbaar is voor verschillende behoeften en doelen.

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om polls toe te voegen aan je Craft-website, dan is onze poll plugin de perfecte oplossing. We nodigen je uit om deze te installeren via de Craft Plugin Store en we zijn enthousiast om te zien hoe deze jou kan helpen bij het betrekken van je websitebezoekers en het verkrijgen van waardevolle inzichten.

Bekijk de documentatie pagina.


Datum: Januari, 2020

AWS Certified Devops Engineer

Ik volg momenteel de AWS Certified DevOps Engineer-cursus om mijn kennis te vergroten op het gebied van het automatiseren van infrastructuur en CI/DI.

AWS migratie

Update voor het lopende AWS migratie project.

Load en Stress tests

Cloud infrastructuur testen met K6

Gobot RPI simulator

GPIO pin simulator voor RPI geschreven in Golang

Reactions Craft CMS plugin

Nieuwe Craft CMS plugin voor Facebook stijl reacties

Liveblog Beurs

Gedaan met stoffige beursartikelen. Hier een Facebook-stijl blog feed om het beursnieuws wat kleurrijker en actueler te maken.